Start » Aktuellt i Östhammar » Medlemsförmåner för dig som är medlem i Östhammars företagarförening
Aktuellt i Östhammar »
Styrelsen och kontakt »
Välkommen att bli medlem! »
Kontakta oss! »
Företag i samverkan
Till företagarföreningen i:
 • Alunda »
 • Gimo »
 • Öregrund - Gräsö »
 • Österbybruk »


Medlemsförmåner för dig som är medlem i Östhammars företagarföreningTillbaka

Lokalt gemensamt presentkort:
Möjlighet att ansluta till det lokala gemensamma presentkortet utan att behöva betala startavgift (för icke medlem är startavgiften 500 kr) Läs om presentkortet på www.osthammarinfo.se och kontakta micaela@foretagisamverkan.se om du vill ansluta eller vill veta mer om hur det funkar. Idag är 122 företag i Östhammars kommun anslutna!

Gemensam annonsering i Östra Uppland/UNT:
Möjlighet att annonsera till rabatterat pris på ortsgemensam sida en gång i månaden i Östra Uppland och UNT. Kontakta Östra Uppland mattias.lejonklou@ostrauppland.se och be om prisuppgifter och utgivningsplan för ortsannonseringen, glöm inte att berätta att du är medlem i företagarföreningen.

Marknadsföring på www.osthammarinfo.se
Möjlighet att synliggöra ditt företag på den lokala sidan www.osthammarinfo.se med företagsnamn, beskrivning, kontaktinformation, bilder, kartlänk, länk till egen webb och sociala kanaler m m till rabatterad avgift 595 kr/år (för icke medlem kostar det 795 kr/år) Som medlem i föreningen kan du ha med ditt företagsnamn (endast företagsnamn i text, inga övriga uppgifter) utan kostnad. Kontakta adm@foretagisamverkan.se för att få mer information!

Tillbaka


Sidan uppdaterad 2018-12-20

« Tillbaka 


Östhammars företagarförening  

Upp

Upp